085 – 019 7185

24/7

Bereikbaar

Elektricien Arnhem

Groepenkast vervangen

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Arnhem om de groepenkast te vervangen, uit te breiden of te repareren? Bel nu met Elektricien Arnhem.

Bel ons nu

Groepenkast plaatsen, uitbreiden of vervangen

Wist u dat een groepenkast niet hetzelfde is als een meterkast? Nee? Dan bent u niet de enige! De meeste verwarren namelijk dat een groepenkast hetzelfde is als een meterkast. Een groepenkast is geen aparte kast in een woning of bedrijf maar een kast die in een meterkast plaatsvindt! De elektriciteit die door uw woning of bedrijf wordt verdeeld, is mogelijk door een groepenkast. Een groepenkast zorgt er tevens ook ervoor dat de elektriciteit wordt beveiligd. Dankzij de groepenkast worden al uw elektrische apparaten voorzien van stroom zodat u bijvoorbeeld gebruik kunt maken van uw tv of stofzuiger.

Het is belangrijk om te controleren of uw groepenkast voldoende groepen heeft voor alle elektrische apparaten waar u dagelijks gebruik van maakt. Het kan namelijk wel eens zo zijn dat u een tekort aan groepen heeft, waardoor de kans groot is dat u binnenkort een stroomuitval zult meemaken.

Meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen en vervangen van groepenkasten

Tegenwoordig hebben de meeste groepenkasten nu ook een aardlekschakelaar. De werking van een groepenkast wordt dankzij een aardlekschakelaar veiliggesteld. De aardlekschakelaar zal namelijk alleen in werking treden als het een lekstroom meet en schakelt de stroom dan per direct uit. Dit zorgt ervoor dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan door overbelasting van elektriciteit, wat soms tot brand kan leiden.  Is uw aardlekschakelaar kapot? Neem dan direct contact op om dit op te lossen! Een kapotte aardlekschakelaar kan de stroom niet kan uitzetten bij overbelasting. 

Een aardlekschakelaar repareren is erg verstandig als de aardlekschakelaar niet meer naar behoren werkt. Twijfelt u? Neem dan gerust contact met ons op!

groepenkast vervangen arnhem
groepenkast vervangen arnhem

Een groepenkast vervangen is erg belangrijk wanneer u merkt dat uw groepenkast niet naar behoren werkt. In de meeste oude woningen en panden wordt er altijd geadviseerd om de groepenkast te vervangen. Een groepenkast plaatsen is geen eenvoudige klus en dient gedaan te worden door een expert. Wanneer een groepenkast vanaf het begin niet correct wordt geplaatst kunt u later veel last hiermee krijgen. Een groepenkast plaatsen of een groepenkast vervangen is voor Elektricien Arnhem geen ongewone klus. Door de jaren hebben wij talloze klanten in Arnhem en omgeving geholpen tot volle tevredenheid.

Heeft u een stoppenkast en is er een stop gesprongen? Geen paniek. Vaak is het mogelijk om een stop zelf te vervangen. Wilt u dit liever toch niet zelf doen? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wist u dat de groepen van nu, vroeger de stoppenkast was? Steeds meer huizen en panden hebben nu een groepenkast in plaats van een stoppenkast, maar in principe functioneren ze hetzelfde. Elektricien Arnhem heeft jarenlange ervaring met stoppenkasten en onze elektriciens kunnen snel en vakkundig de stoppen vervangen.

groepenkast vervangen arnhem
groepenkast vervangen Eindhoven

Twijfelt u of uw groepenkast wellicht extra groepen nodig heeft? Of is uw groepenkast echt aan vervanging toe? Misschien heeft u een nieuwbouwwoning en wilt een geheel nieuwe groepenkast plaatsen? Wat voor klus u ook heeft, wij hebben al ruim 20 jaar ervaring en geen enkel elektra klus is voor ingewikkeld. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en maak direct een afspraak met een van onze elektriciens!

CONTACT

elektricien arnhem
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

CONTACT

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Bussum? Bel dan gerust Elektricien Eindhoven op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Amsterdam? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Amsterdam voor u klaar.

groepenkast vervangen Eindhoven
Call Now Button