085 – 019 7185

24/7

Bereikbaar

Elektricien Arnhem

Kortsluiting in Arnhem? Of stroomstoring?

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Arnhem om de kortsluiting te verhelpen? Bel nu ons spoednummer. Elektricien Arnhem is 24/7 bereikbaar.

Bel ons nu

Kortsluiting in Arnhem?

Wanneer twee elektrische draden met elkaar in contact komen, waarvan een draad een hogere spanning heeft dan de ander kan een kortsluiting ontstaan. De draad met minder spanning neemt dan plotseling de stroomsterkte toe waardoor er zelfs brand kan ontstaan.

Om kortsluiting te voorkomen hebben de meeste elektrische apparaten een beveiligingsschakelaar. De beveiligingsschakelaar is eigenlijk een klein apparaatje dat abnormaal hoge stroom detecteert en dan de spanning in de draden uitschakelt. Een hoofdschakelaar in de meterkast beschermt eigenlijk precies hetzelfde maar dit geldt dan voor het hele huis. De stroom in het hele huis wordt dan ineens uitgeschakeld. Dit is preventief; het voorkomt dat de situatie kan worden verergerd.

Meer dan 20 jaar ervaring met kortsltuiting en stroomstoring

Kortsluiting

Kortsluiting door vocht komt vaak voor. Wanneer een ruimte of apparaat niet goed beschermd is tegen water of vocht kan er hierdoor kortsluiting van ontstaan. Het is daarom erg belangrijk dat alle elektrische draden en apparatuur goed wordt afgeschermd van water en vocht. Het zou erg zonde als u apparaat hierdoor kapot gaat.

Kortsluiting arnhem
Kortsluiting arnhem

De meeste mensen weten niet waar de kortsluiting precies is ontstaan. Het is raadzaam om de oorzaak van de kortsluiting te achterhalen omdat u dan zo kunt weten hoe u dit het best kunt oplossen. Neem contact op met Elektricien Arnhem wanneer u te maken heeft met een kortsluiting. Een van onze ervaren elektriciens komt bij u langs om snel en vakkundig de oorzaak van uw kortsluiting te achterhalen en geeft u een passende oplossing.

Kortsluiting arnhem
Kortsluiting arnhem

Stroomstoring

Het licht valt opeens uit, de tv of telefoon die geen stroom meer hebben; allemaal zaken waar niemand mee te maken wilt hebben. Helaas kan het toch iedereen overkomen. Een stroomstoring komt dan ook altijd ongelegen. We zijn tegenwoordig steeds meer afhankelijk van goed werkende stroom, denk bijvoorbeeld aan het verkeer. Wanneer er een stroomstoring is zullen de stoplichten het niet meer doen. Dit is erg gevaarlijk! Een stroomstoring kan dus voor enorme problemen zorgen. Een stroomstoring wordt voornamelijk veroorzaakt door een kortsluiting. De stroom wordt uitgeschakeld wanneer er bijvoorbeeld een defect zit in een elektrisch apparaat. Het uitschakelen van de stroom is eigenlijk iets preventiefs; het zorgt ervoor dat er gevaarlijke situaties zoals brand wordt voorkomen. Heeft u te maken met een stroomstoring en weet u niet wat u hieraan kan doen? Neem dan gerust contact op met Elektricien Arnhem. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en onze elektriciens weten precies hoe zij snel en efficiënt een stroomstoring kunnen verhelpen!

CONTACT

elektricien arnhem
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

E

Deskundige monteurs

CONTACT

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Arnhem of omgeving? Bel dan gerust Elektricien Arnhem op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Amersfoort? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Amersfoort voor u klaar.

Kortsluiting arnhem
Call Now Button